RING OSS - 040-68 29 640

Solceller Malmö

RING OSS - 040-68 29 640

Om Oss

Cell solar hjälper sina kunder producera egen el.

Cell Solar Nordic AB är en aktiv och seriös aktör inom grön elproduktion i hela Sverige och installation av solceller i Malmö. Vi hjälper våra kunder att ta det naturliga steget att satsa på solkraft och är med på hela resan! Kontakta oss om ni har funderingar på att ställa om till 100 procent förnybar energi!

Specialister på solceller i Malmö

Vi är en solenergileverantör och företag som hjälper villaägare, lantbrukare, företag och föreningar i Sverige att investera i solpaneler och solcellsanläggningar på sina tak. Det är enkelt och tryggt att beställa och installera solpaneler och solceller i Malmö med oss. Vår process är enkel och vi jobbar i 4 steg när vi bistår kunder med installation av solpaneler och solceller i Malmö:

  1. Räkna: Antingen gör ni det själva med vårt beräkningsverktyg eller så kommer vi hem till er på ett kostnadsfritt besök och gör det åt er.
  2. Rita: Efter våra undersökningar och era förutsättningar, ritar vi upp en anläggning som passar ert tak och hus.
  3. Visa: Ett till hembesök där vi presenterar våra ritningar och lägger fram en offert.
  4. Installera: Beställningen tar 6-8 veckor och installationen av solpanel och solceller i Malmö tar 2-4 dagar, beroende på storlek.

Cell solar är aktiv medlem av Fossilfritt Sverige.    Cell solar är medlem av Svensk Sol Energi.

Trygghet och kundnöjdhet

Ni som kund kan vara trygg med att vi tar hand om hela resan med att installera solceller i Malmö. Från den första idén om att investera i solceller i Malmö tills solcellsanläggningen är på plats och ni kan börja producera egen grön el med hjälp av solenergi. I samarbete med våra partners i solelsbranschen tar vi våra kunder och Sverige närmare målet att ställa om till 100 procent förnybar energi.

Genom en bred organisation så har vi personer i varje led som säkerställer att ni får det ni behöver och att allt går som planerat. Skulle ni vara missnöjda med något så ordnar vi det och vi ger oss inte förrän ni känner att ni är nöjda. Sedan vi startade så har vi haft lysande kundnöjdhet i hela landet! 

Ni hittar oss våra kontor även här: 

  • Mälardalen: Veterinärgränd 6, 121 63 Johanesshov 
  • Sverige Väst: Anders Carlssons gata 14, 417 55 Göteborg
  • Sverige Sydöst: Träffpunkt Öland 102, 386 91 Färjestaden