RING OSS - 040-68 29 640

Solceller Malmö

RING OSS - 040-68 29 640

Solceller

Cell Solar Nordic hjälper er att installera rätt solceller i Malmö från början.

Solcellers energiproduktion står i direkt korrelation till hur soligt det är. En molnig dag kommer produktionen att sjunka – men inte gå ner på noll – och en solig dag kommer produktionen att peaka. Kontakta oss om ni vill ha information eller rådfråga om övergång till 100 procent förnybar energi och installation av solceller i Malmö!

Varför solceller i Malmö? 

Lönsam investering

En tydlig fördel med solpaneler och solceller i Malmö är att ni redan från första dagen får lägre energikostnader. Med solceller i Malmö kan ni ersätta mellan 30 och 60 procent av elkostnaden under tiden som ni använder anläggningen. Detta är ett sparande som kan pågå i upp till 40 år och på sikt är ett mycket mer lönsamt alternativ till vanligt sparkonto. Att investera i solceller i Malmö betyder också att du har betalat av din solcellsanläggning efter 10 år och därefter går du i ren vinst. Med installering av solceller i Malmö gör du dig helt enkelt oberoende av marknadens fluktuerande elpriser.

Öka värdet på ert hus

Både inhemska och internationella studier där man jämfört hus med och utan solceller har visat att de hus som har installerat solceller på taket i snitt ökar i värde med 14 procent. Om ni dessutom väljer att genomföra en energibesiktning av ert hus, kan ni få en energicertifiering som visar att bostaden är energisnål. Detta är en klar fördel om ni bestämmer er för att sälja huset i framtiden.

Underhållsfritt

Att installera solceller i Malmö betyder att inget underhåll kommer behövas göras av solcellsanläggningen och solpaneler. Solceller i Malmö driver sig själv, men bör inspekteras med några års mellanrum.

SolarEdge 

En växelriktare omvandlar energin från solceller i Malmö till 230V växelström. Växelriktaren kopplas in i husets vanliga växelcentral och därefter kan strömmen användas till hushållet. Det finns olika typer av växelriktare i olika prisklasser, men vi rekommenderar att ni väljer SolarEdge då den gör det möjligt att optimera anläggningen på bästa sätt och ge er det mesta av er solcellsanläggning. Eftersom en optimerare installeras vid varje solcellspanel kan solcellsanläggningen stängas av vid till exempel brand.